MENJADOR LA FARIGOLA DEL CLOT (SETMANES DEL 22 AL 26 DE GENER I DEL 29 AL 2 DE FEBRER)

MENJADOR LA FARIGOLA DEL CLOT (SETMANES DEL 22 AL 26 DE GENER I DEL 29 AL 2 DE FEBRER)

Bon dia famílies!

El dijous dia 25 ha plogut, i com tots els dies que plou, ens quedem a la classe. Hem fet diferents activitats. Alguns han mirat una película o vídeos, altres s’han quedat dibuixant i jugant a jocs de taula, alguns altres han fet karaoke i finalment altres han estat ballant.

Com cada setmana, les exhibicions de ball són les que tenen més èxit!

El menú que més ha agradat de la primera setmana ha estat els espaguetis ecològics a la carbonara i la cueta de rap al forn! Estava boníssim! I de la segona setmana, el que més ha agradat ha estat la sopa d’arròs i el filet de llimanda al forn.

Aquesta setmana els reportes han estat 4 nens de 4rt: el Rodrigo, l’Isaac, el Maximiliano i el Quim. Han anat al pati dels nens de infantil i els han entrevistat, després han explicat els jocs cooperatius i també han fet entrevistes, entre aquestes està la de l’Aitor (el monitor de 4rt). Aquí teniu el vídeo dels reporters! Esperem que us agradi.

Have a nice week and enjoy with all the pictures! Next week we will have more news and some surprises! Do not miss the next post! See you soon!

Aquí teniu el link per poder visualitzar les fotografies: http://www.lafarigola.cat/xinoxano/SETMANES%20DEL%2022%20AL%2026%20DE%20GENER%20I%20DEL%2029%20AL%202%20DE%20FEBRER/

 

Sense comentaris