INSCRIPCIONS ESTIU

 Summergeix-te i  viu l’estiu!

 

 ACTIVITATS D’ESTIU 2019

Un any més encetem la campanya d’estiu amb molta il·lusió amb la intenció d’aconseguir que  molts infant i joves  «Summergeixin» a les nostres activitats d’estiu.

Us presentem la nostra proposta d’activitats d’estiu per tal que infants i joves gaudeixin d’una experiència d’estiu diferent i acompanyats/des per un equip humà que treballa per oferir-vos una proposta educativa adequada i de qualitat.

Benvinguts a l’estiu!

#Summergeixte  #XinoXanoStyle

 

Informació general de les nostres activitats:


AJUTS ECONÒMICS A LES FAMÍLIES  A LES NOSTRES ACTIVITATS

Ajuts econòmics de l’Ajuntament de Barcelona

l’Ajuntament de Barcelona posa a l’abast de les famílies a traves de les entitats com la nostra, organitzadores d’activitats de vacances, un sistema d’ajuts econòmics per garantir la participació de tots els infants i evitar que la capacitat econòmica, física o sensorial, sigui un obstacle per gaudir de les activitats.

Què hem de fer si volem sol·licitar un ajut econòmic de l’Ajuntament de Barcelona?

  1. Realitzar la inscripció a la nostra entitat (online o presencial).
  2. Recollir i omplir el formulari de sol·licitud d’ajut econòmic , degudament signat pels usuaris i segellat per la nostra entitat entre el 29 d’abril i el 15 maig ( segons dates i  horaris d’inscripció habilitats per la nostra entitat a la campanya de vacances).
  3. Presentar sol·licitud  , amb la documentació necessària, a les Oficines d’Atencio al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona (del 29 d’abril al 15 de maig).

+ infomació d’ajuts econòmic i inclusió d’infants i adolescents 

Altres ajuts econòmics

Les nostres famílies amb situacions de vulnerabilitat que s’inscriguin en alguna de les activitats que s’organitzen, tenen la possibilitat de gaudir de beques de Fundesplai,  perquè les seves filles i els seus fills puguin participar en aquestes propostes educatives de lleure durant l’estiu.

Qui es pot beneficiar d’una beca? Quins són els criteris que ha de complir una família per accedir a una beca?
Les beques estan destinades a famílies amb situacions socioeconòmiques vulnerables i que ho puguin acreditar (progenitors perceptors de prestacions d’atur, subsidis, informe serveis socials, beneficiaris de beca menjador, renda anual no superior al llindar establert, entre altres situacions

+ informació

 

INSCRIPCIONS


Inscripcions obertes del 29 d’abril fins al 31 de maig.  (Fins exhaurir places/grups)

Recordeu que enguany les inscripcions de les activitats quedaran confirmades un cop es faci efectiu un pagament per targeta bancària. Ssol·liciteu ajut econòmic de l’Ajuntament de Barcelona, no caldrà fer pagament  fins la confirmació de l’ajut. Tindreu facilitat de pagament ( 3 pagaments que gestionarà la pròpia família,  i per targeta bancària, dins la pròpia intranet), que haureu de tenir pagat abans del 19/06/19.  

Inscripció on-line  


Accès Intranet Famílies  (famílies inscrites a les activitats)