Summergeix-te i  viu l’estiu!

 ACTIVITATS D’ESTIU 2023

Encetem un any més la campanya d’estiu amb molta il·lusió amb la intenció que participeu de  les nostres activitats d’estiu.

Enguany  el procés d’inscripció és virtual però tindrem suport a la inscripció  presencial per les famílies amb dificultats d’accés a tràmits telemàtics.

El nostre web estarà preparat per oferir-vos la nostra proposta, que preparem, perquè els nostres participants tinguin la millor experiència d’estiu.

Benvinguts a l’estiu amb Xino-Xano!

#Summergeixte  #XinoXanoStyle

Informació general de les nostres activitats:

QUINES ACTIVITATS FEM?

CASALS  D’ESTIU

Casals infantils (Barcelona) |   3- 12 anys (I3 -6è)| 26 juny- 28 Juliol | preu/setmana

28 agost – 5 setembre| preu/setmana

Facilita als nens i a les nenes l’excepcionalitat d’un temps de vacances amb la possibilitat de gaudir d’una experiència lúdica i engrescadora a la mateixa ciutat i prop de la família.

Monitors i monitores especialitzats en el món del lleure, mitjançant un projecte educatiu, dinamitzen activitats relacionades amb un eix d’animació. A través d’aquest fil argumental, els diversos grups d’edat participaran en les diverses activitats proposades.

L’activitat de casal es desenvolupa a les instal·lacions de les escoles  La Farigola del Clot, L’Escola Miralletes i a l’Escola Octavio Paz.

Setmanalment el Casal tindrà 2 sortides: Una excursió de matí i  una sortida de tot el dia. L’activitat contempla activitats complementàries  d’acollida de matí (8-9h). Trobaràs diferents modalitats de casal segons la teva necessitat  i descomptes per germans.

 • Casal+dinar         9-17h | 130€
 • Mati+dinar           9-15h | 120€
 • Matí                       9-13h |   70,10€
 • SAC (acollida)       8-9h |   15€

El casal de setembre el realitzarem a l’Escola la Farigola del Clot;en cas de no arribar als minims d’inscripcions a l’Escola Miralletes i Escola Octavio Paz.

*Places  limitades

Espai Jove d’estiu (Barcelona) | 13- 17 anys (ESO/Batxillerat) | 26 juny-  28 Juliol | 90€ /setmana 

Pels joves que no marxen de camp de treball ni de ruta, oferim una proposta d’activitat a la mateixa ciutat de Barcelona, per poder gaudir d’activitats engrescadores i educatives. L’activitat és desenvolupa com a punt de trobada a  les instal·lacions de l’institut Caterina Albert.

L’horari habitual d’aquesta activitat és  de 10-13,30h, 3 dies,  i de 10 -16,30h, 2 dies.  L’objectiu  és que sigui una activitat molt dinàmica i amb  sortides  molt atractives, combinat amb activitats d’aprenentatge i servei (APS) al  barri del Clot-Camp de l’Arpa.

*Places  limitades

COLÒNIES, CAMPAMENTS I RUTA JOVE

L’Esplai Xino Xano organitza les colònies, els campaments i la ruta que es realitzen a l’estiu. Són la cloenda perfecte per l’activitat que han realitzat els infants i joves durant el curs a l’esplai els dissabte. Algunes places d’aquestes activitats queden obertes a la resta d’infants i joves del barri.

Aqui us describim els llocs i places totals de totes les estades:

COLÒNIES D’ESPLAI

Casa de Colònies Escola Can Ramió, Fogars de la Selva |  4- 12 anys ( I4- 6è)| 10 dies 30 juny al 9 de juliol | 375€

Les colònies d’estiu són una oportunitat única de relacionar-nos infants i natura, rodejats d’entorns educatius. Com tota activitat educativa, l’eix d’animació ajudarà a estructurar i desenvolupar les diferents activitats de la vida de la colònia.  Tal com vam fer l’estiu passat,  a part  de la tradicional colònia de 10 dies,  oferim una proposta  de 5 dies, del 30 de juny  al 4 juliol de 4 a 7 anys (P4- 1n) Preu de l’opció 5 dies( 200€)

Places 40*

*Places limitades dividides per grups: I4 a 1r; 2n a 4t i 3è a 6è. Cada grup d’edat té unes places assignades.

CAMPAMENTS D’ESPLAI

Mola d’Amunt(Pallars Jussà)|  12- 13 anys ( 1r i 2n ESO) | 22 al 31 juliol | 350€

És una activitat que possibilita viure experiències en plena natura. Els adolescents participen en tasques diàries pròpies d’un campament i  en les activitats de lleure que proposa l’equip de monitors i monitores. Conviurem durant 10 dies als terrenys Mola d’Amunt  al Pallars Jussà..

Places 20*

*Places  limitades

RUTA ESPLAI

Ruta a Galicia | 14- 17 anys (3r ESO a Batxillerat) | 14- 23  juliol | 530€

Aquest any els joves realitzaran el Camino Dos Faros a la Corunya(Galicia).

Una aventura d’aprenentatge, convivència, descoberta i relació amb altres joves.

Places 30*

*Places  limitades


 AJUTS ECONÒMICS A LES FAMÍLIES  I DE SUPORT A LES NOSTRES ACTIVITATS

Som entitat homologada a la campanya d'estiu de l'Ajuntament de Barcelona, i per tant les famílies participants a les nostres activitats, poden accedir als ajuts econòmiques i de suport a la integració de persones amb discapacitats

Ajuts econòmics Ajuntament de Barcelona 

Data de presentació: 17 d'abril al 15 de maig , ambdós inclosos.

Les sol·licituds d'ajuts econòmics de l'Ajuntament s'hauran de fer de manera telemàtica.

Necessiteu disposar de l'IDALU de l'infant i l'IDCATMòbil o signatura digital activa. Com demano l'IDCATMòbil?

L'Ajuntament, responsable de la campanya de vacances,  facilitarà els procediments perquè ompliu i  envieu els formularis de sol·licituds d'ajuts econòmics correctament.

Podeu mirar més informació de la campanya de beques a la web de la campanya de vacances de l'Ajuntament Testiumolt

Què hem de fer si volem sol·licitar un ajut econòmic de l'Ajuntament de Barcelona?

 1. Fer inscripció a Xino-Xano (dins la plataforma d'inscripció informa que sol·licites Beca d'Ajuntament de Barcelona i posar l'IDALU de l'infant) Com es mira l'IDALU? 
 2. Les inscripcions fetes entre el 17 d'abril i el 15 de maig podeu optar a demanar la beca de l'ajuntament. Un cop feta la inscripció rebreu un CODI que necessitareu posar a la sol.licitud d'ajut econòmic de l'ajuntament.
 3. Omple la sol·licitud d'ajut econòmic.

 NOVETAT :Documentació a annexar a la sol.licitud:

 • En cas que, a banda de la persona sol·licitant, al nucli de convivència hi hagi un cònjuge o fill/a major de 16 anys amb ingressos, i no hagueu resultat beneficiaris d’una subvenció de l’Institut Barcelona Esports pel curs 2022-23, haureu d’adjuntar:
 • En cas que el cònjuge o el/la fill/a major de 16 anys amb ingressos no autoritzi la consulta de dades a l’Agència Estatal de l’Administració Tributària, cal que adjunteu:
  • la declaració de la renda corresponent a l’exercici 2021 del cònjuge o el/la fill/a major de 16 anys amb ingressos.
  • Si la persona no està obligada a fer la declaració de la renta, haureu d’adjuntar una declaració jurada d’ingressos de l’any 2021 signada per aquesta persona .Aquí pots decarregar el document

4. Accepta i envia la sol·licitud.


(*) Ompliu  correctament tota la documentació, i en especial l'apartat d'autorització de dades fiscals, perquè l'Administració Tributària pugui valorar la vostra situació econòmica.  L'Ajuntament no acceptarà sol·licituds fora del termini establert. L'Ajuntament no donarà com a vàlides les beques que no disposin de tota la informació requerida.

Altres ajuts econòmics(Beques Fundesplai)

Les famílies amb situacions de vulnerabilitat que s’inscriguin en alguna de les activitats que s’organitzen, tenen la possibilitat de gaudir de beques de Fundesplai,  perquè les seves filles i els seus fills puguin participar en aquestes propostes educatives de lleure durant l'estiu.  informació

Per accedir a aquesta beca s'ha de sol.licitar a la nostra entitat ,que és la responsable de la tramitació de la documentació ,a través del correu electrònic beques@xino-xano.org

*Aquestes beques són limitades en recursos i es prioritzarà a les famílies  que aportin la documentació requerida en termini i en funció de la seva situació econòmica.

Suport per a la inclusió d'infants i adolescents amb discapacitat

Les activitats que formen part de la campanya garanteixen la inclusió de tots els infants i adolescents, comptant amb una programació i els mitjans tècnics i humans adients per a la seva participació, amb independència que puguin presentar o no alguna discapacitat.

La nostra entitat podrà sol·licitar el reforç de l’equip de monitoratge per atendre aquells nens i nenes que per la seva discapacitat presentin dificultats d'inclusió especials.

Important: La necessitat de suport addicional  s'ha d'informar quan feu la inscripció a l'activitat.

Sol·licitud de monitor/a suport: 17 d'abril al 15 de maig , ambdós inclososinformació

 

INSCRIPCIONS del 17 abril al 31 de maig

(Plataforma d'inscripció oberta a les 10 hores)

(Fins exhaurir places/grups)

 • Sol·licitud d'ajuts econòmics:  17 d'abril al 15 de maig, ambdós inclosos.
 • Sol·licitud monitor/a suport per a la inclusió d'infants i adolescents amb discapacitat 17 d'abril al 15 de maig, ambdós inclosos.

Informació i Suport a la inscripció

Contacte: summergeixte@xino-xano.org | www.xino-xano.org

REUNIONS PRESENCIALS CASALS D'ESTIU
ESCOLA FARIGOLA DEL CLOT: DIJOUS 13 DE JUNY A LES 17:30 HORES
ESCOLA MIRALLETES : DIJOUS 8 DE JUNY A LES  17 HORES
ESCOLA OCTAVIO PAZ: 13 ABRIL 17:30 HORES

(Durant aquesta reunió explicarem el procés d'inscripció i la tramitació de les beques; durant el mes de juny es realitzaran les reunions d'inscrits amb les coordinacions dels casals)

Horari atenció oficina  del 26 juny al 28 de juliol

Local entitat

Durant els casals d’estiu (26 de juny al 28 de juliol) modifiquem la nostra atenció a l’oficina, ja que a primera hora del matí ens podreu trobar als diferents centres.

Ens podreu trobar a partir de les 11:00 a les nostres oficines situades al Carrer Passatge Carmen de Burgos número 1; però us recomanem que ens truqueu abans al 93 231 72 90 per confirmar que encara no estem a les escoles.

Per emergències ens podeu trobar al nostre Whatssap de l’oficina: 628 59 33 13 en horari de 9 a 14.

 

Escola Farigola del Clot:

 •  Dilluns a Divendres: 08:50 a 10:00. Carrer Hernan Cortes num 6. Tel: 681 277 056

Escola Miralletes

 • Dilluns a Divendres de 08:50  a 10  Carrer Indústria 255.Tel:609 391 460

Escola Octavio Paz 

 • DIlluns a Divendres 9:00 a 10:00(dimecres fins 9:30(.Carrer Mallorca 657. Tel: 648 778 496

Inscripció on-line  


Accès Intranet Famílies  (famílies inscrites a les activitats)


 Summergeix-te i  viu l’estiu!

 ACTIVITATS D’ESTIU 2023

Encetem un any més la campanya d’estiu amb molta il·lusió amb la intenció que participeu de  les nostres activitats d’estiu.

Enguany  el procés d’inscripció és virtual però tindrem suport a la inscripció  presencial per les famílies amb dificultats d’accés a tràmits telemàtics.

El nostre web estarà preparat per oferir-vos la nostra proposta, que preparem, perquè els nostres participants tinguin la millor experiència d’estiu.

Benvinguts a l’estiu amb Xino-Xano!

#Summergeixte  #XinoXanoStyle

Informació general de les nostres activitats:

QUINES ACTIVITATS FEM?

CASALS  D’ESTIU

Casals infantils (Barcelona) |   3- 12 anys (I3 -6è)| 26 juny- 28 Juliol | preu/setmana

28 agost – 5 setembre| preu/setmana

Facilita als nens i a les nenes l’excepcionalitat d’un temps de vacances amb la possibilitat de gaudir d’una experiència lúdica i engrescadora a la mateixa ciutat i prop de la família.

Monitors i monitores especialitzats en el món del lleure, mitjançant un projecte educatiu, dinamitzen activitats relacionades amb un eix d’animació. A través d’aquest fil argumental, els diversos grups d’edat participaran en les diverses activitats proposades.

L’activitat de casal es desenvolupa a les instal·lacions de les escoles  La Farigola del Clot, L’Escola Miralletes i a l’Escola Octavio Paz.

Setmanalment el Casal tindrà 2 sortides: Una excursió de matí i  una sortida de tot el dia. L’activitat contempla activitats complementàries  d’acollida de matí (8-9h). Trobaràs diferents modalitats de casal segons la teva necessitat  i descomptes per germans.

 • Casal+dinar         9-17h | 130€
 • Mati+dinar           9-15h | 120€
 • Matí                       9-13h |   70,10€
 • SAC (acollida)       8-9h |   15€

El casal de setembre el realitzarem a l’Escola la Farigola del Clot;en cas de no arribar als minims d’inscripcions a l’Escola Miralletes i Escola Octavio Paz.

*Places  limitades

Espai Jove d’estiu (Barcelona) | 13- 17 anys (ESO/Batxillerat) | 26 juny-  28 Juliol | 90€ /setmana 

Pels joves que no marxen de camp de treball ni de ruta, oferim una proposta d’activitat a la mateixa ciutat de Barcelona, per poder gaudir d’activitats engrescadores i educatives. L’activitat és desenvolupa com a punt de trobada a  les instal·lacions de l’institut Caterina Albert.

L’horari habitual d’aquesta activitat és  de 10-13,30h, 3 dies,  i de 10 -16,30h, 2 dies.  L’objectiu  és que sigui una activitat molt dinàmica i amb  sortides  molt atractives, combinat amb activitats d’aprenentatge i servei (APS) al  barri del Clot-Camp de l’Arpa.

*Places  limitades

COLÒNIES, CAMPAMENTS I RUTA JOVE

L’Esplai Xino Xano organitza les colònies, els campaments i la ruta que es realitzen a l’estiu. Són la cloenda perfecte per l’activitat que han realitzat els infants i joves durant el curs a l’esplai els dissabte. Algunes places d’aquestes activitats queden obertes a la resta d’infants i joves del barri.

Aqui us describim els llocs i places totals de totes les estades:

COLÒNIES D’ESPLAI

Casa de Colònies Escola Can Ramió, Fogars de la Selva |  4- 12 anys ( I4- 6è)| 10 dies 30 juny al 9 de juliol | 375€

Les colònies d’estiu són una oportunitat única de relacionar-nos infants i natura, rodejats d’entorns educatius. Com tota activitat educativa, l’eix d’animació ajudarà a estructurar i desenvolupar les diferents activitats de la vida de la colònia.  Tal com vam fer l’estiu passat,  a part  de la tradicional colònia de 10 dies,  oferim una proposta  de 5 dies, del 30 de juny  al 4 juliol de 4 a 7 anys (P4- 1n) Preu de l’opció 5 dies( 200€)

Places 40*

*Places limitades dividides per grups: I4 a 1r; 2n a 4t i 3è a 6è. Cada grup d’edat té unes places assignades.

CAMPAMENTS D’ESPLAI

Mola d’Amunt(Pallars Jussà)|  12- 13 anys ( 1r i 2n ESO) | 22 al 31 juliol | 350€

És una activitat que possibilita viure experiències en plena natura. Els adolescents participen en tasques diàries pròpies d’un campament i  en les activitats de lleure que proposa l’equip de monitors i monitores. Conviurem durant 10 dies als terrenys Mola d’Amunt  al Pallars Jussà..

Places 20*

*Places  limitades

RUTA ESPLAI

Ruta a Galicia | 14- 17 anys (3r ESO a Batxillerat) | 14- 23  juliol | 530€

Aquest any els joves realitzaran el Camino Dos Faros a la Corunya(Galicia).

Una aventura d’aprenentatge, convivència, descoberta i relació amb altres joves.

Places 30*

*Places  limitades


 AJUTS ECONÒMICS A LES FAMÍLIES  I DE SUPORT A LES NOSTRES ACTIVITATS

Som entitat homologada a la campanya d'estiu de l'Ajuntament de Barcelona, i per tant les famílies participants a les nostres activitats, poden accedir als ajuts econòmiques i de suport a la integració de persones amb discapacitats

Ajuts econòmics Ajuntament de Barcelona 

Data de presentació: 17 d'abril al 15 de maig , ambdós inclosos.

Les sol·licituds d'ajuts econòmics de l'Ajuntament s'hauran de fer de manera telemàtica.

Necessiteu disposar de l'IDALU de l'infant i l'IDCATMòbil o signatura digital activa. Com demano l'IDCATMòbil?

L'Ajuntament, responsable de la campanya de vacances,  facilitarà els procediments perquè ompliu i  envieu els formularis de sol·licituds d'ajuts econòmics correctament.

Podeu mirar més informació de la campanya de beques a la web de la campanya de vacances de l'Ajuntament Testiumolt

Què hem de fer si volem sol·licitar un ajut econòmic de l'Ajuntament de Barcelona?

 1. Fer inscripció a Xino-Xano (dins la plataforma d'inscripció informa que sol·licites Beca d'Ajuntament de Barcelona i posar l'IDALU de l'infant) Com es mira l'IDALU? 
 2. Les inscripcions fetes entre el 17 d'abril i el 15 de maig podeu optar a demanar la beca de l'ajuntament. Un cop feta la inscripció rebreu un CODI que necessitareu posar a la sol.licitud d'ajut econòmic de l'ajuntament.
 3. Omple la sol·licitud d'ajut econòmic.

 NOVETAT :Documentació a annexar a la sol.licitud:

 • En cas que, a banda de la persona sol·licitant, al nucli de convivència hi hagi un cònjuge o fill/a major de 16 anys amb ingressos, i no hagueu resultat beneficiaris d’una subvenció de l’Institut Barcelona Esports pel curs 2022-23, haureu d’adjuntar:
 • En cas que el cònjuge o el/la fill/a major de 16 anys amb ingressos no autoritzi la consulta de dades a l’Agència Estatal de l’Administració Tributària, cal que adjunteu:
  • la declaració de la renda corresponent a l’exercici 2021 del cònjuge o el/la fill/a major de 16 anys amb ingressos.
  • Si la persona no està obligada a fer la declaració de la renta, haureu d’adjuntar una declaració jurada d’ingressos de l’any 2021 signada per aquesta persona .Aquí pots decarregar el document

4. Accepta i envia la sol·licitud.


(*) Ompliu  correctament tota la documentació, i en especial l'apartat d'autorització de dades fiscals, perquè l'Administració Tributària pugui valorar la vostra situació econòmica.  L'Ajuntament no acceptarà sol·licituds fora del termini establert. L'Ajuntament no donarà com a vàlides les beques que no disposin de tota la informació requerida.

Altres ajuts econòmics(Beques Fundesplai)

Les famílies amb situacions de vulnerabilitat que s’inscriguin en alguna de les activitats que s’organitzen, tenen la possibilitat de gaudir de beques de Fundesplai,  perquè les seves filles i els seus fills puguin participar en aquestes propostes educatives de lleure durant l'estiu.  informació

Per accedir a aquesta beca s'ha de sol.licitar a la nostra entitat ,que és la responsable de la tramitació de la documentació ,a través del correu electrònic beques@xino-xano.org

*Aquestes beques són limitades en recursos i es prioritzarà a les famílies  que aportin la documentació requerida en termini i en funció de la seva situació econòmica.

Suport per a la inclusió d'infants i adolescents amb discapacitat

Les activitats que formen part de la campanya garanteixen la inclusió de tots els infants i adolescents, comptant amb una programació i els mitjans tècnics i humans adients per a la seva participació, amb independència que puguin presentar o no alguna discapacitat.

La nostra entitat podrà sol·licitar el reforç de l’equip de monitoratge per atendre aquells nens i nenes que per la seva discapacitat presentin dificultats d'inclusió especials.

Important: La necessitat de suport addicional  s'ha d'informar quan feu la inscripció a l'activitat.

Sol·licitud de monitor/a suport: 17 d'abril al 15 de maig , ambdós inclososinformació

 

INSCRIPCIONS del 17 abril al 31 de maig

(Plataforma d'inscripció oberta a les 10 hores)

(Fins exhaurir places/grups)

 • Sol·licitud d'ajuts econòmics:  17 d'abril al 15 de maig, ambdós inclosos.
 • Sol·licitud monitor/a suport per a la inclusió d'infants i adolescents amb discapacitat 17 d'abril al 15 de maig, ambdós inclosos.

Informació i Suport a la inscripció

Contacte: summergeixte@xino-xano.org | www.xino-xano.org

REUNIONS PRESENCIALS CASALS D'ESTIU
ESCOLA FARIGOLA DEL CLOT: DIJOUS 13 DE JUNY A LES 17:30 HORES
ESCOLA MIRALLETES : DIJOUS 8 DE JUNY A LES  17 HORES
ESCOLA OCTAVIO PAZ: 13 ABRIL 17:30 HORES

(Durant aquesta reunió explicarem el procés d'inscripció i la tramitació de les beques; durant el mes de juny es realitzaran les reunions d'inscrits amb les coordinacions dels casals)

Horari atenció oficina  del 26 juny al 28 de juliol

Local entitat

Durant els casals d’estiu (26 de juny al 28 de juliol) modifiquem la nostra atenció a l’oficina, ja que a primera hora del matí ens podreu trobar als diferents centres.

Ens podreu trobar a partir de les 11:00 a les nostres oficines situades al Carrer Passatge Carmen de Burgos número 1; però us recomanem que ens truqueu abans al 93 231 72 90 per confirmar que encara no estem a les escoles.

Per emergències ens podeu trobar al nostre Whatssap de l’oficina: 628 59 33 13 en horari de 9 a 14.

Us recordem els telèfons d'atenció als centres per si necessiteu més informació:

Escola Farigola del Clot: 681 277 056

Escola Miralletes:609 391 460

Escola Octavio Paz : 648 778 496


Inscripció on-line  


Accès Intranet Famílies  (famílies inscrites a les activitats)


 Summergeix-te i  viu l’estiu!

 ACTIVITATS D’ESTIU 2023

Encetem un any més la campanya d’estiu amb molta il·lusió amb la intenció que participeu de  les nostres activitats d’estiu.

Enguany  el procés d’inscripció és virtual però tindrem suport a la inscripció  presencial per les famílies amb dificultats d’accés a tràmits telemàtics.

El nostre web estarà preparat per oferir-vos la nostra proposta, que preparem, perquè els nostres participants tinguin la millor experiència d’estiu.

Benvinguts a l’estiu amb Xino-Xano!

#Summergeixte  #XinoXanoStyle

Informació general de les nostres activitats:

QUINES ACTIVITATS FEM?

CASALS  D’ESTIU

Casals infantils (Barcelona) |   3- 12 anys (I3 -6è)| 26 juny- 28 Juliol | preu/setmana

28 agost – 5 setembre| preu/setmana

Facilita als nens i a les nenes l’excepcionalitat d’un temps de vacances amb la possibilitat de gaudir d’una experiència lúdica i engrescadora a la mateixa ciutat i prop de la família.

Monitors i monitores especialitzats en el món del lleure, mitjançant un projecte educatiu, dinamitzen activitats relacionades amb un eix d’animació. A través d’aquest fil argumental, els diversos grups d’edat participaran en les diverses activitats proposades.

L’activitat de casal es desenvolupa a les instal·lacions de les escoles  La Farigola del Clot, L’Escola Miralletes i a l’Escola Octavio Paz.

Setmanalment el Casal tindrà 2 sortides: Una excursió de matí i  una sortida de tot el dia. L’activitat contempla activitats complementàries  d’acollida de matí (8-9h). Trobaràs diferents modalitats de casal segons la teva necessitat  i descomptes per germans.

 • Casal+dinar         9-17h | 130€
 • Mati+dinar           9-15h | 120€
 • Matí                       9-13h |   70,10€
 • SAC (acollida)       8-9h |   15€

El casal de setembre el realitzarem a l’Escola la Farigola del Clot;en cas de no arribar als minims d’inscripcions a l’Escola Miralletes i Escola Octavio Paz.

*Places  limitades

Espai Jove d’estiu (Barcelona) | 13- 17 anys (ESO/Batxillerat) | 26 juny-  28 Juliol | 90€ /setmana 

Pels joves que no marxen de camp de treball ni de ruta, oferim una proposta d’activitat a la mateixa ciutat de Barcelona, per poder gaudir d’activitats engrescadores i educatives. L’activitat és desenvolupa com a punt de trobada a  les instal·lacions de l’institut Caterina Albert.

L’horari habitual d’aquesta activitat és  de 10-13,30h, 3 dies,  i de 10 -16,30h, 2 dies.  L’objectiu  és que sigui una activitat molt dinàmica i amb  sortides  molt atractives, combinat amb activitats d’aprenentatge i servei (APS) al  barri del Clot-Camp de l’Arpa.

*Places  limitades

COLÒNIES, CAMPAMENTS I RUTA JOVE

L’Esplai Xino Xano organitza les colònies, els campaments i la ruta que es realitzen a l’estiu. Són la cloenda perfecte per l’activitat que han realitzat els infants i joves durant el curs a l’esplai els dissabte. Algunes places d’aquestes activitats queden obertes a la resta d’infants i joves del barri.

Aqui us describim els llocs i places totals de totes les estades:

COLÒNIES D’ESPLAI

Casa de Colònies Escola Can Ramió, Fogars de la Selva |  4- 12 anys ( I4- 6è)| 10 dies 30 juny al 9 de juliol | 375€

Les colònies d’estiu són una oportunitat única de relacionar-nos infants i natura, rodejats d’entorns educatius. Com tota activitat educativa, l’eix d’animació ajudarà a estructurar i desenvolupar les diferents activitats de la vida de la colònia.  Tal com vam fer l’estiu passat,  a part  de la tradicional colònia de 10 dies,  oferim una proposta  de 5 dies, del 30 de juny  al 4 juliol de 4 a 7 anys (P4- 1n) Preu de l’opció 5 dies( 200€)

Places 40*

*Places limitades dividides per grups: I4 a 1r; 2n a 4t i 3è a 6è. Cada grup d’edat té unes places assignades.

CAMPAMENTS D’ESPLAI

Mola d’Amunt(Pallars Jussà)|  12- 13 anys ( 1r i 2n ESO) | 22 al 31 juliol | 350€

És una activitat que possibilita viure experiències en plena natura. Els adolescents participen en tasques diàries pròpies d’un campament i  en les activitats de lleure que proposa l’equip de monitors i monitores. Conviurem durant 10 dies als terrenys Mola d’Amunt  al Pallars Jussà..

Places 20*

*Places  limitades

RUTA ESPLAI

Ruta a Galicia | 14- 17 anys (3r ESO a Batxillerat) | 14- 23  juliol | 530€

Aquest any els joves realitzaran el Camino Dos Faros a la Corunya(Galicia).

Una aventura d’aprenentatge, convivència, descoberta i relació amb altres joves.

Places 30*

*Places  limitades


 AJUTS ECONÒMICS A LES FAMÍLIES  I DE SUPORT A LES NOSTRES ACTIVITATS

Som entitat homologada a la campanya d'estiu de l'Ajuntament de Barcelona, i per tant les famílies participants a les nostres activitats, poden accedir als ajuts econòmiques i de suport a la integració de persones amb discapacitats

Ajuts econòmics Ajuntament de Barcelona 

Data de presentació: 17 d'abril al 15 de maig , ambdós inclosos.

Les sol·licituds d'ajuts econòmics de l'Ajuntament s'hauran de fer de manera telemàtica.

Necessiteu disposar de l'IDALU de l'infant i l'IDCATMòbil o signatura digital activa. Com demano l'IDCATMòbil?

L'Ajuntament, responsable de la campanya de vacances,  facilitarà els procediments perquè ompliu i  envieu els formularis de sol·licituds d'ajuts econòmics correctament.

Podeu mirar més informació de la campanya de beques a la web de la campanya de vacances de l'Ajuntament Testiumolt

Què hem de fer si volem sol·licitar un ajut econòmic de l'Ajuntament de Barcelona?

 1. Fer inscripció a Xino-Xano (dins la plataforma d'inscripció informa que sol·licites Beca d'Ajuntament de Barcelona i posar l'IDALU de l'infant) Com es mira l'IDALU? 
 2. Les inscripcions fetes entre el 17 d'abril i el 15 de maig podeu optar a demanar la beca de l'ajuntament. Un cop feta la inscripció rebreu un CODI que necessitareu posar a la sol.licitud d'ajut econòmic de l'ajuntament.
 3. Omple la sol·licitud d'ajut econòmic.

 NOVETAT :Documentació a annexar a la sol.licitud:

 • En cas que, a banda de la persona sol·licitant, al nucli de convivència hi hagi un cònjuge o fill/a major de 16 anys amb ingressos, i no hagueu resultat beneficiaris d’una subvenció de l’Institut Barcelona Esports pel curs 2022-23, haureu d’adjuntar:
 • En cas que el cònjuge o el/la fill/a major de 16 anys amb ingressos no autoritzi la consulta de dades a l’Agència Estatal de l’Administració Tributària, cal que adjunteu:
  • la declaració de la renda corresponent a l’exercici 2021 del cònjuge o el/la fill/a major de 16 anys amb ingressos.
  • Si la persona no està obligada a fer la declaració de la renta, haureu d’adjuntar una declaració jurada d’ingressos de l’any 2021 signada per aquesta persona .Aquí pots decarregar el document

4. Accepta i envia la sol·licitud.


(*) Ompliu  correctament tota la documentació, i en especial l'apartat d'autorització de dades fiscals, perquè l'Administració Tributària pugui valorar la vostra situació econòmica.  L'Ajuntament no acceptarà sol·licituds fora del termini establert. L'Ajuntament no donarà com a vàlides les beques que no disposin de tota la informació requerida.

Altres ajuts econòmics(Beques Fundesplai)

Les famílies amb situacions de vulnerabilitat que s’inscriguin en alguna de les activitats que s’organitzen, tenen la possibilitat de gaudir de beques de Fundesplai,  perquè les seves filles i els seus fills puguin participar en aquestes propostes educatives de lleure durant l'estiu.  informació

Per accedir a aquesta beca s'ha de sol.licitar a la nostra entitat ,que és la responsable de la tramitació de la documentació ,a través del correu electrònic beques@xino-xano.org

*Aquestes beques són limitades en recursos i es prioritzarà a les famílies  que aportin la documentació requerida en termini i en funció de la seva situació econòmica.

Suport per a la inclusió d'infants i adolescents amb discapacitat

Les activitats que formen part de la campanya garanteixen la inclusió de tots els infants i adolescents, comptant amb una programació i els mitjans tècnics i humans adients per a la seva participació, amb independència que puguin presentar o no alguna discapacitat.

La nostra entitat podrà sol·licitar el reforç de l’equip de monitoratge per atendre aquells nens i nenes que per la seva discapacitat presentin dificultats d'inclusió especials.

Important: La necessitat de suport addicional  s'ha d'informar quan feu la inscripció a l'activitat.

Sol·licitud de monitor/a suport: 17 d'abril al 15 de maig , ambdós inclososinformació

 

INSCRIPCIONS del 17 abril al 31 de maig

(Plataforma d'inscripció oberta a les 10 hores)

(Fins exhaurir places/grups)

 • Sol·licitud d'ajuts econòmics:  17 d'abril al 15 de maig, ambdós inclosos.
 • Sol·licitud monitor/a suport per a la inclusió d'infants i adolescents amb discapacitat 17 d'abril al 15 de maig, ambdós inclosos.

Informació i Suport a la inscripció

Contacte: summergeixte@xino-xano.org | www.xino-xano.org

REUNIONS PRESENCIALS CASALS D'ESTIU
ESCOLA FARIGOLA DEL CLOT: DIJOUS 13 DE JUNY A LES 17:30 HORES
ESCOLA MIRALLETES : DIJOUS 8 DE JUNY A LES  17 HORES
ESCOLA OCTAVIO PAZ: 13 ABRIL 17:30 HORES

(Durant aquesta reunió explicarem el procés d'inscripció i la tramitació de les beques; durant el mes de juny es realitzaran les reunions d'inscrits amb les coordinacions dels casals)

Horari atenció oficina  del 26 juny al 28 de juliol

Local entitat

 

Escola Farigola del Clot:

 • 17 d’abril al 15 de maig . Dilluns i Dimecres: 15:30 a 17:30. Carrer Hernan Cortes num 6. Tel: 681 277 056

Escola Miralletes

 • 17  d'abril al 15 de maig. Dilluns a Divendres de 9 a 11  i  Dimarts i Dijous de 16:30  a 17:30 . Carrer Indústria 255.Tel:609 391 460

Escola Octavio Paz 

 • 17  d'abril al 21 d'abril i el 25  i 27 de maig  16:15 a 17:15.Carrer Mallorca 657. Tel: 648 778 496

Inscripció on-line  


Accès Intranet Famílies  (famílies inscrites a les activitats)


 Summergeix-te i  viu l’estiu!

 ACTIVITATS D’ESTIU 2023

Encetem un any més la campanya d’estiu amb molta il·lusió amb la intenció que participeu de  les nostres activitats d’estiu.

Enguany  el procés d’inscripció és virtual però tindrem suport a la inscripció  presencial per les famílies amb dificultats d’accés a tràmits telemàtics.

El nostre web estarà preparat per oferir-vos la nostra proposta, que preparem, perquè els nostres participants tinguin la millor experiència d’estiu.

Benvinguts a l’estiu amb Xino-Xano!

#Summergeixte  #XinoXanoStyle

Informació general de les nostres activitats:

QUINES ACTIVITATS FEM?

CASALS  D’ESTIU

Casals infantils (Barcelona) |   3- 12 anys (I3 -6è)| 26 juny- 28 Juliol | preu/setmana

28 agost – 5 setembre| preu/setmana

Facilita als nens i a les nenes l’excepcionalitat d’un temps de vacances amb la possibilitat de gaudir d’una experiència lúdica i engrescadora a la mateixa ciutat i prop de la família.

Monitors i monitores especialitzats en el món del lleure, mitjançant un projecte educatiu, dinamitzen activitats relacionades amb un eix d’animació. A través d’aquest fil argumental, els diversos grups d’edat participaran en les diverses activitats proposades.

L’activitat de casal es desenvolupa a les instal·lacions de les escoles  La Farigola del Clot, L’Escola Miralletes i a l’Escola Octavio Paz.

Setmanalment el Casal tindrà 2 sortides: Una excursió de matí i  una sortida de tot el dia. L’activitat contempla activitats complementàries  d’acollida de matí (8-9h). Trobaràs diferents modalitats de casal segons la teva necessitat  i descomptes per germans.

 • Casal+dinar         9-17h | 130€
 • Mati+dinar           9-15h | 120€
 • Matí                       9-13h |   70,10€
 • SAC (acollida)       8-9h |   15€

El casal de setembre el realitzarem a l’Escola la Farigola del Clot;en cas de no arribar als minims d’inscripcions a l’Escola Miralletes i Escola Octavio Paz.

*Places  limitades

Espai Jove d’estiu (Barcelona) | 13- 17 anys (ESO/Batxillerat) | 26 juny-  28 Juliol | 90€ /setmana 

Pels joves que no marxen de camp de treball ni de ruta, oferim una proposta d’activitat a la mateixa ciutat de Barcelona, per poder gaudir d’activitats engrescadores i educatives. L’activitat és desenvolupa com a punt de trobada a  les instal·lacions de l’institut Caterina Albert.

L’horari habitual d’aquesta activitat és  de 10-13,30h, 3 dies,  i de 10 -16,30h, 2 dies.  L’objectiu  és que sigui una activitat molt dinàmica i amb  sortides  molt atractives, combinat amb activitats d’aprenentatge i servei (APS) al  barri del Clot-Camp de l’Arpa.

*Places  limitades

COLÒNIES, CAMPAMENTS I RUTA JOVE

L’Esplai Xino Xano organitza les colònies, els campaments i la ruta que es realitzen a l’estiu. Són la cloenda perfecte per l’activitat que han realitzat els infants i joves durant el curs a l’esplai els dissabte. Algunes places d’aquestes activitats queden obertes a la resta d’infants i joves del barri.

Aqui us describim els llocs i places totals de totes les estades:

COLÒNIES D’ESPLAI

Casa de Colònies Escola Can Ramió, Fogars de la Selva |  4- 12 anys ( I4- 6è)| 10 dies 30 juny al 9 de juliol | 375€

Les colònies d’estiu són una oportunitat única de relacionar-nos infants i natura, rodejats d’entorns educatius. Com tota activitat educativa, l’eix d’animació ajudarà a estructurar i desenvolupar les diferents activitats de la vida de la colònia.  Tal com vam fer l’estiu passat,  a part  de la tradicional colònia de 10 dies,  oferim una proposta  de 5 dies, del 30 de juny  al 4 juliol de 4 a 7 anys (P4- 1n) Preu de l’opció 5 dies( 200€)

Places 40*

*Places limitades dividides per grups: I4 a 1r; 2n a 4t i 3è a 6è. Cada grup d’edat té unes places assignades.

CAMPAMENTS D’ESPLAI

Mola d’Amunt(Pallars Jussà)|  12- 13 anys ( 1r i 2n ESO) | 22 al 31 juliol | 350€

És una activitat que possibilita viure experiències en plena natura. Els adolescents participen en tasques diàries pròpies d’un campament i  en les activitats de lleure que proposa l’equip de monitors i monitores. Conviurem durant 10 dies als terrenys Mola d’Amunt  al Pallars Jussà..

Places 20*

*Places  limitades

RUTA ESPLAI

Ruta a Galicia | 14- 17 anys (3r ESO a Batxillerat) | 14- 23  juliol | 530€

Aquest any els joves realitzaran el Camino Dos Faros a la Corunya(Galicia).

Una aventura d’aprenentatge, convivència, descoberta i relació amb altres joves.

Places 30*

*Places  limitades


 AJUTS ECONÒMICS A LES FAMÍLIES  I DE SUPORT A LES NOSTRES ACTIVITATS

Som entitat homologada a la campanya d'estiu de l'Ajuntament de Barcelona, i per tant les famílies participants a les nostres activitats, poden accedir als ajuts econòmiques i de suport a la integració de persones amb discapacitats

Ajuts econòmics Ajuntament de Barcelona 

Data de presentació: 17 d'abril al 15 de maig , ambdós inclosos.

Les sol·licituds d'ajuts econòmics de l'Ajuntament s'hauran de fer de manera telemàtica.

Necessiteu disposar de l'IDALU de l'infant i l'IDCATMòbil o signatura digital activa. Com demano l'IDCATMòbil?

L'Ajuntament, responsable de la campanya de vacances,  facilitarà els procediments perquè ompliu i  envieu els formularis de sol·licituds d'ajuts econòmics correctament.

Podeu mirar més informació de la campanya de beques a la web de la campanya de vacances de l'Ajuntament Testiumolt

Què hem de fer si volem sol·licitar un ajut econòmic de l'Ajuntament de Barcelona?

 1. Fer inscripció a Xino-Xano (dins la plataforma d'inscripció informa que sol·licites Beca d'Ajuntament de Barcelona i posar l'IDALU de l'infant) Com es mira l'IDALU? 
 2. Les inscripcions fetes entre el 17 d'abril i el 15 de maig podeu optar a demanar la beca de l'ajuntament. Un cop feta la inscripció rebreu un CODI que necessitareu posar a la sol.licitud d'ajut econòmic de l'ajuntament.
 3. Omple la sol·licitud d'ajut econòmic.

 NOVETAT :Documentació a annexar a la sol.licitud:

 • En cas que, a banda de la persona sol·licitant, al nucli de convivència hi hagi un cònjuge o fill/a major de 16 anys amb ingressos, i no hagueu resultat beneficiaris d’una subvenció de l’Institut Barcelona Esports pel curs 2022-23, haureu d’adjuntar:
 • En cas que el cònjuge o el/la fill/a major de 16 anys amb ingressos no autoritzi la consulta de dades a l’Agència Estatal de l’Administració Tributària, cal que adjunteu:
  • la declaració de la renda corresponent a l’exercici 2021 del cònjuge o el/la fill/a major de 16 anys amb ingressos.
  • Si la persona no està obligada a fer la declaració de la renta, haureu d’adjuntar una declaració jurada d’ingressos de l’any 2021 signada per aquesta persona .Aquí pots decarregar el document

4. Accepta i envia la sol·licitud.


(*) Ompliu  correctament tota la documentació, i en especial l'apartat d'autorització de dades fiscals, perquè l'Administració Tributària pugui valorar la vostra situació econòmica.  L'Ajuntament no acceptarà sol·licituds fora del termini establert. L'Ajuntament no donarà com a vàlides les beques que no disposin de tota la informació requerida.

Altres ajuts econòmics(Beques Fundesplai)

Les famílies amb situacions de vulnerabilitat que s’inscriguin en alguna de les activitats que s’organitzen, tenen la possibilitat de gaudir de beques de Fundesplai,  perquè les seves filles i els seus fills puguin participar en aquestes propostes educatives de lleure durant l'estiu.  informació

Per accedir a aquesta beca s'ha de sol.licitar a la nostra entitat ,que és la responsable de la tramitació de la documentació ,a través del correu electrònic beques@xino-xano.org

*Aquestes beques són limitades en recursos i es prioritzarà a les famílies  que aportin la documentació requerida en termini i en funció de la seva situació econòmica.

Suport per a la inclusió d'infants i adolescents amb discapacitat

Les activitats que formen part de la campanya garanteixen la inclusió de tots els infants i adolescents, comptant amb una programació i els mitjans tècnics i humans adients per a la seva participació, amb independència que puguin presentar o no alguna discapacitat.

La nostra entitat podrà sol·licitar el reforç de l’equip de monitoratge per atendre aquells nens i nenes que per la seva discapacitat presentin dificultats d'inclusió especials.

Important: La necessitat de suport addicional  s'ha d'informar quan feu la inscripció a l'activitat.

Sol·licitud de monitor/a suport: 17 d'abril al 15 de maig , ambdós inclososinformació

 

INSCRIPCIONS del 17 abril al 31 de maig

(Plataforma d'inscripció oberta a les 10 hores)

(Fins exhaurir places/grups)

 • Sol·licitud d'ajuts econòmics:  17 d'abril al 15 de maig, ambdós inclosos.
 • Sol·licitud monitor/a suport per a la inclusió d'infants i adolescents amb discapacitat 17 d'abril al 15 de maig, ambdós inclosos.

Informació i Suport a la inscripció

Contacte: summergeixte@xino-xano.org | www.xino-xano.org

REUNIONS PRESENCIALS CASALS D'ESTIU
ESCOLA FARIGOLA DEL CLOT: DIJOUS 13 DE JUNY A LES 17:30 HORES
ESCOLA MIRALLETES : DIJOUS 8 DE JUNY A LES  17 HORES
ESCOLA OCTAVIO PAZ: 13 ABRIL 17:30 HORES

(Durant aquesta reunió explicarem el procés d'inscripció i la tramitació de les beques; durant el mes de juny es realitzaran les reunions d'inscrits amb les coordinacions dels casals)

Horari atenció oficina  del 26 juny al 28 de juliol

Local entitat

 

Escola Farigola del Clot:

 • 17 d’abril al 15 de maig . Dilluns i Dimecres: 15:30 a 17:30. Carrer Hernan Cortes num 6. Tel: 681 277 056

Escola Miralletes

 • 17  d'abril al 15 de maig. Dilluns a Divendres de 9 a 11  i  Dimarts i Dijous de 16:30  a 17:30 . Carrer Indústria 255.Tel:609 391 460

Escola Octavio Paz 

 • 17  d'abril al 21 d'abril i el 25  i 27 de maig  16:15 a 17:15.Carrer Mallorca 657. Tel: 648 778 496

Inscripció on-line  


Accès Intranet Famílies  (famílies inscrites a les activitats)