INFORMACIÓ CASAL DEL 28 D’AGOST AL 5 DE SETEMBRE

INFORMACIÓ CASAL DEL 28 D’AGOST AL 5 DE SETEMBRE

Hola famílies,

Enguany el curs escolar comença el dia 6 de setembre i per aquest motiu des de Xino Xano hem decidit avançar el nostre casal de setembre i començar l’activitat el dia 28 d’agost.

Realitzarem un únic casal a l’Escola la Farigola del Clot. Com a les setmanes de juliol podeu decidir entre les diferents modialitats: Matins ( 9 a 13); Matí + menjador( 9 a 15) i Casal Sencer(9 a 17) . Per aquelles famílies que ho necessitin hi haurà servei d’acolliment des de les 8 hores. El dimecres 30 d’agost que realitzem la sortida de dia tots els infants finalitzaran a les 17 hores.

Ja tenim preparades  les activitats que realitzarem aquest dies de les quals volem destacar:

  • El dia 30 d’agost anirem d’excursió en autorcar al Jump Yard a Cornellà del Llobregat. Jump Yard és un espai amb cames elàstiques de les quals gaudirem durant dos hores. Després dinarem al Parc de Can Mercader.
  • El divendres 1 de setembre realitzarem l’activitat matinal i anirem en autocar a la Piscina de la Trinitat Vella.
  • L’equip de monitores han preparat moltes activitats perquè els últims dies de vacances dels infants siguin màgics(adjuntem la graella)

Si encara no heu fet la vostra inscripció us deixem l’enllaç obert durant tot el mes d’agost. Recordeu que cap infant podrà assistir el dia 28 sense la inscripció feta.

https://xinoxano-farigola.estiu.fundesplai.org/activitats/cerca

Durant aquest dies les nostres oficines estan tancades ja que estem de vacances; si envieu algun correu a summergeixte@xino-xano.org no podrem contestar fins al 28 d’agost.

 

Bon estiu famílies,

 

L’equip de Xino Xano

Sense comentaris