Un dissabte sobre rodes!

Un dissabte sobre rodes!

Bona nit Xino-Xaners i Xino-Xaneres!!!

El passat dissabte l’equip de monitores i monitors vam decidir aprofitar al màxim el sol i, per això, vam fer esplai de matí a l’exterior de La Farigola. Aquesta jornada d’esplai va ser diferent en tots els sentits, no només perquè cadascú va tenir un horari propi sinó perquè també tots els grups vam viure un dia completament adaptat a nosaltres i les nostres capacitats físiques.

Els grups d’Ertainaks i d‘Handiaks vam quedar de bon matí per fer una passejada sobre rodes  que ens va portar per l’avinguda de la Diagonal fins al Parc del Fòrum. Allà, vam decidir fer mitja volta per poder fer una parada al Parc del Centre de Poble Nou i jugar a un parell de jocs. Com teníem temps, les nostres monitores van decidir provar la nostra habilitat sobre rodes i ens van dissenyar un circuit amb obstacles que superar. Va ser molt divertit!!! En acabar, ja se’ns feia l’hora i vam marxar cap a l’Esplai. Just quan estàvem arribant ens vam trobar als joves que…
volley

Itzelaks i Gazteas vam quedar al migdia per a iniciar el nostre dia sobre rodes. Alguns amb patinets, altres amb skate i molts amb bicicleta vam començar la passejada creuant-nos als grups d’Ertainaks i Handiaks que ja tornaven. Nosaltres, també vam anar per la Diagonal fins al Parc del Fòrum i vam seguir pel passeig Marítim fins al pavelló de la Mar Bella. Allà, vam fer una parada a la platja i vam estar jugant força estona a volley platja. Val a dir que no és l’esport que millor se’ns dóna, però ens vam riure molt. Després de fer una parada per dinar, vam fer un mini partit de futbol i vam marxar cap a l’esplai per la Rambla del Poble Nou. En arribar a l’esplai les forces ja mancaven i vam marxar cap a casa.

L’equip de monitores i monitors també volem donar les gràcies a les famílies i amics que van passar-se durant la diada de Sant Jordi a la paradeta de l’esplai, que gràcies a tots i totes, podem afirmar que va ser un èxit.

Sense comentaris